söndag, mars 19, 2017

ettårskalas.

Clint fyller visserligen inte år än på en dryg vecka, men då jag inte vet när Miniwargen tänkt titta ut, så satsade vi på ett kalas lite i förskott. Hemmet städades och tårtor bakades. Familjerna bjöds in och partyhattarna togs på. 

Jag gjorde ett tappert försök till en smash-the-cake-fotografering, men vår son är inte riktigt den som går igång på kladd, utan ville hellre äta sin alldeles egna tårta med massor med grädde med sked. Gullrumpa! Bilderna blev fina ändå, även om han inte ser varken allt för kladdig eller särskilt lycklig ut, för den delen. Tack alla som kom idag, både för att ni ville dela den här dagen med oss och för de fantastiskt fina presenter han fick. Det var en mycket trött liten pojke som checkade ut för dagen, och en nästan lika trött mamma som ska gå samma väg alldeles strax.

Nu är vi redo för att Miniwargen ska göra entré. Ska bara packa en BB-väska först. 14 dagar kvar till BF och 95% av graviditeten avklarad. Kom igen nu lilla Warg, nu får du titta ut precis när du vill! 

__________________________________________ Viktoria


Inga kommentarer: