lördag, november 12, 2016

mobilblogg: alltid ledig, ingen tid över

Jag tror aldrig datorn varit så lågt prioriterad någonsin. Dagarna spenderas med barn, hund och Mannen. Ett barn som numera ålar sig fram över golvet, och sitter som en kung i sin stol. Han har blivit så stor, kan någon trycka på paus? Fast samtidigt älskar jag alla framsteg, han är så oroligt mycket roligare att spendera dagarna med nu! Trots att jag sliter mitt hår flera gånger om dagen - för allt är en upptäcksfärd! Ska blöjan bytas kan man snabbt rulla runt och krypa iväg över köksbänken. Och undersöka precis allt som går att greppa! Sen när man ligger på golvet finns det hundmatskålar att leka med, stolsben att slita i, osv osv. Tur han är hemskt söt!

1 kommentar:

Barbro sa...

Victoria! Älskat dig sen du gick på lekis med min dotter!
Resten av ditt liv kommer att handla om din familj och dina barn.
Det är en lycklig och lång .lång tid!
Ta tillvara på den, det går fort, fast det inte känns så hela tiden.
Jag önskar dig all lycka som finns, all kraft som finns, och all hjälp som finns till ditt förfogande.
Kram