tisdag, oktober 11, 2016

kunskap är en färskvara. i alla fall ibland.

För typ.. sju månader sedan tog jag selfies typ jämt. Jag hade också smink dagligen, samt en rutin som innefattade både daglig hårborstning och regelbundning hårtvagning. Nu.. är det inte fullt lika självklart att dagarna innefattar smink, borstat eller ens särskilt rent hår. Och därmed kommer selfietillfällena desto glesare. Jag fattar att man inte behöver smink för en selfie, men jag har inget intresse av att dokumentera mig själv när jag ser ut som något katten släpat in. 
Härom dagen var håret (hyfsat) rent. De naturliga lockarna välborstade och tillochmed eyelinern was on fleek. Så jag skulle ta en selfie eller två. Det hela resulterade i en kavalkad av grimaser och obekväma poser. Varför ska det vara så svårt att ta en bild på sig själv som man blir nöjd med? 
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: