onsdag, september 07, 2016

augusti blev september

September. Höst. Älgjakt. Halsdukar. Fingervantar. Åkpåse. Tända ljus. Mys. Kängor. Varma filtar. Sova extra nära. Lingon. Gula löv. Krispig luft. 

Jag älskar hösten. Många blir deprimerade när hösten och mörkret kommer. Inte jag. Jag mår sällan så bra, som just när hösten kommer. Den absolut bästa och vackraste årstiden. När luften blir krispigare och löven sakta börjar ändra färg. Världen färgas av gult, orange och rött. Enda nackdelen är att det är lurigt att plocka lingon med en bäbis i släptåg. Jag har en finfin BabyBjörn One, men har ännu inte testat ha Clintan på ryggen med den. Ska jag ha honom på magen har jag garanterat fått ryggskott innan ens första hinken är fylld. Måste nog testa ha honom på ryggen någon dag! Men tror minsann jag även vill ha sällskap med mig då, så någon kan överösa honom med pussar om han skulle bli missnöjd där bakom. 

Hösten. Tiden jag älskar som mest. Det enda jag önskar är att älgjakten är klar fort i år, så jag får spendera så mycket av årstiden som möjligt med honom jag älskar mest. 
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: