onsdag, augusti 03, 2016

så mycket, och så lite tid.

Datorn är starkt åsidosatt nuförtiden. Egentligen vill jag skriva, lägga upp bilder. Älskar att gå tillbaka och se vad som hände förr och hade hoppats att bloggen kunde få vara lite av en dagbok för tiden med litet barn. Men jag har så svårt att prioritera just det: datortiden. 

Snabb recap: I lördags hade vi möhippa för kompis Signe. En otroligt rolig dag med äventyr på Skellefteå Adventure Park (klart värt ett besök!), massor med god mat i trevligt sällskap och fantastisk skönsång till Singstar framåt småtimmarna. Och nästa helg gifter hon sig med sin Nils!

Ett par bilder ärligt stulna på Facebook.

Söndag kom min italienska vän hit. Eller ja, hon är från P-town, men har bott hela sitt vuxna liv i Italien, fram tills för knappt ett år sedan då hon flyttade till Sverige igen. Hon var på en norrlandstripp och kom hit tillsammans med sin lilla mops, även den vid namn Signe. Vi har träffats på tok för sällan de senaste... tretton åren. Men förhoppningsvis blir det bättre nu när vi bor i samma land, om än sisådär 80 mil ifrån varandra. 

Måndag åkte jag och Clint med mamma, syster och systerson till IKEA och Avion Shoppingcenter. Herregud vilken snäll bäbis jag har! Han bara köpte hela grejen - både bilåkning och shoppingtur - och var skitnöjd att sitta och hålla handen med kusin Ville Umeå tur och retur. Brände lite pengar på IKEA och lite på MiniMe, åt IKEA-lunch och froyo. 

Igår tisdag plockade jag och Mannen hjortron, trots det inte allt för imponerande hjortonbeståndet i år. Men fyra liter fick vi ihop, tillsammans med ett antal myggbett - trots myggmedel. Hunden sprang som aldrig förr, farmor och faster passade Clint medan vi traskade i blötmarkerna. Avslutade dagen tillsammans med min mor och min syster på Bryggargatan och en trerätters middag. Magiskt! Sämre tisdagar har man verkligen haft.Idag var jag och Clint på BVC. En ny tant, då min vårdcentral har sommarstängt och vår vanliga tant njuter av semester. Tant Pia. Hon vägde och mätte. 8215 gram och ståtliga 69 centimeter. Huvudomfång och längd följer sin kurva, vikten hade planat ut lite. Han var snäll och glad, om än lite trött då han somnat alldeles misslagom till dess att vi skulle åka. 


Tänk vad mycket man hinner med mycket på några dagar!
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: