måndag, augusti 29, 2016

mannen.

Den här tiden för två år sedan satt jag i soffan med grannen längst upp i huset. Lärde känna varandra. Jag hade bjudit in honom på en öl eller två, en kväll vi båda i förväg hade refererat till som "en typ dejt". Det var nog det bästa jag någonsin gjort, att bjuda in honom på öl. Det tog inte lång tid för honom att sluta sova två trappor upp, även om han kämpade lite längre med att gå "hem" efter jobbet, packa upp matlådan och duscha. Tills han insåg att jag hade diskmaskin och att min dusch fungerade minst lika bra. Då slutade han gå upp till sig, och stannade redan på bottenvåningen. 

Det har hänt otroligt mycket på två år. Det känns som om vi känt varandra forevah-evah - samtidigt som jag fortfarande känner mig nykär när jag ser på honom. Men att jag ännu är barnsligt kär i den där grannen, det är det inget snack om.
 
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: