söndag, augusti 07, 2016

dagar att minnas.

Jag lever för helgerna. Egentligen är mina veckor inte alls dåliga, men på helgerna är Mannen hemma med mig och vi kan hitta på massa saker tillsammans. Dessutom fick vi en långhelg, då han valde att vara ledig även i fredags. Herregud vad jag älskar tiden hela familjen får vara tillsammans. 

Vi tänkte fiska idag, men Clint var inte alls nöjd i båten så vi la till vid en liten strand inte alls långt från svärföräldrarna. Den är lite svår att ta sig till landvägen, men har man båt är det inga problem. Innebär också att det sällan är folk där heller! 
Herregud så jag njöt! Vattnet var skönt, hunden sprang, simmade och jagade pinnar om vart annat. Barnet fick äta lunch på stranden och känna på vattnet även han. Inte helt förtjust, han som är van att bada i varmt vatten i en balja i köket. Jag hoppas vi hinner med fler sådana här dagar, inte är väl sommaren riktigt slut ännu? Barnet somnade sedan så snart vi satte honom i bilstolen, det tar på krafterna att vara utomhus. 

Nej. Mitt liv är inte bara fint väder, härliga dagar tillsammans och glada tider. Men det är det jag vill minnas. Se tillbaka på. De där stunderna, dagarna, perioderna av nedstämdhet, tårar och ångest vill jag inte minnas. De är och kommer nog alltid vara en del av mitt liv, men det sista jag vill är att det ska ta över. Så när jag har sådana här dagar, vill jag dokumentera dem för att kunna plocka fram dem och minnas, de stunder när livet inte ler åt mig. 

Jag minns hellre de fina dagarna än de bittra tårarna.
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: