onsdag, juli 06, 2016

wargsommar2016, del 1

Första kapitlet av Wargsommar 2016 blev fem dagar i Kallön, Arjeplog. Svärmor har ett hus där, sitt föräldrahem, på Storavans strand. Vi passade på att sjösätta båten för sommaren, och inviga trollinggrejorna för året. Gandhi älskar att vara där, han får springa lös och bada hur mycket han vill. Och åka båt, något som han verkar ha någon sorts hatkärlek till. 

Och nej. Livet är inte såhär fantastiskt hela tiden. Absolut inte vädret heller. Det var bara en kväll som var så fantastisk som bilderna visar, resten bestod typ av nordanvind, duggregn och tolv plusgrader. Men ja, det är uppenbarligen inte alls lika roligt att fotografera som en solnedgång vilken inte behöver någon som helt redigering. 

Och Clint verkar inte ha mått allt för dåligt heller, då han mest sovit sig igenom dagarna. Som vanligt. Jag tror att frisk luft och utomhustid är bra för små (och stora) barn! Jag fattar också att vår onge kommer växa upp i Generation iPad typ - men så länge jag bara kan - ska jag ta med honom utomhus så mycket det går. Hoppas att det någonstans ska skapa ett intresse för fiske, natur, skog, jakt och bärplockning - så att han när han blir äldre väljer det frivilligt. Nu är han såklart för ung för att förstå, men då vi trivs bra i naturen, så får han följa med hur som helst! Dessutom var han hemskt söt i flytväst (även om han mest bara somnade i båten). 
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: