fredag, juli 29, 2016

shopaholic/pjucko

Att jag har ett visst intresse i skor är kanske ingen nyhet. I alla fall inte bland er som känner mig. Min skosamling är inte lika imponerande nu som den var förr i tiden, men den är fortfarande större än de flesta av mina vänners. Jakob har slutat förvånas över när det dyker upp nya skor i hemmer. Jag längtar mig typ blå efter ett större boende så jag kan få ställa upp dem på rad i en fin walk-in-closet. Hur som helst. När kompis Mari åkte till USA var hon snäll och tog en beställning på ett par UGG till ongen. 
Kanske inte det mest ekonomiska. Men någon sorts tossor behöver han såklart när det blir kallt, så varför inte ett par fina UGG i fårskinn? Synd bara att vår pojk har större fötter än de flesta små knoddar och det är lite oklart om han kommer hinna växa ur dem innan vintern är här. Men i så fall får de sparas, med lite tur får grabben ett syskon någon gång i framtiden. De var verkligen superfina! 

Vi tog premiärturen i bärskogen härom dagen. Lämnade av Clint hos hans momme och moffe, och attackerade blåblärsrisen. Glömde dock myggmedlet i fel bil, och blev därför inte allt för långvariga. Men åh vad jag älskar bärskogen! Jag känner mig så fri när jag får strosa runt där och så rik när jag kommer hem med bär i hinken. Jag älskar känslan av att fylla upp frysen med naturens lyx!  
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: