lördag, juni 18, 2016

det totala ointresset.

Jag har ofta sagt att jag spelat fotboll halva mitt liv. Ett uttalande som inte är riktigt sant. Jag började när jag var kring 6 år och spelade utan uppehåll till jag var 18. Sedan två säsonger till, med några års mellanrum. Hur jag än vrider och vänder det så blir det inte mer än 14 år, och det är tydligen inte halva mitt liv längre. Även om jag inte vill erkänna mig äldre än 28.. Hur som, till saken: Jag har varit en fotbollstjej. Värsta sortens. Alltid med en fotboll vid mina fötter som barn, tränade jämt jämt jämt. 

Men fotbolls-EM. Totalt. Jäkla. Ointressant. På riktigt! Precis som EM-kvalet var. Eller alla andra fotbollsmatcher i landslagssammanhang. Överlag, är jag inte särskilt intresserad av fotboll på TV. Live däremot, är en helt annan grej. Kan tycka det är lika roligt att se en Korpen-match som en division 2-match. Men nu är det fotbolls-EM och Mannen tycker tydligen att alla matcher är värda att titta på, inte bara Sveriges. Suck och stön. 

Jag är i alla fall glad, att jag inte är ensam i mitt ointresse. Jag är tacksam för att mina vänner har ungefär lika stort intresse som jag. Första klippet är visserligen några år gammalt, men berörde också det någon sådan här "häftig" "rolig" och "spännande" fotbollsturnering. 


__________________________________________ Viktoria

1 kommentar:

Jonna sa...

Känner helt som du! Har spelat fptboll hela ungdomen/barndomen och gillar att gå på match LIVE IRL... men på TV?!? Blir så stressad av att tv:n tydligen ska stå på 24/7 nu då sambon vill hålla ett öga på varje match! Hade ju varit lättare att uthärda om man inte hade en unge att ta hand om och jag tänker inte vara ensamvårdare hela juni månad för sketen fotbolls skull.... stänger av tv:n med jämna mellanrum och tar fighten om och om igen.... familjen eller fotboll? Visst det är bara en månad, men kom igen, det är sommar och jag spenderar hellre dagarna utomhus med familjen! :)