måndag, maj 09, 2016

mammas lilla fashionboy.

Jag älskar som bekant kläder. Och shopping! Men då min kropp fortfarande ser ut som någon typ av roadkill, så är det den lilla herrn som får stylas på dagarna. De fantastiska byxorna köpte jag på Åhléns redan rätt tidigt under graviditeten. Hade en plan att sporta dem med en svart body, men det är tydligen helt ute (fel säsong?) just nu. Men tack till köp- och säljsidorna på Facebook: köpte idag en perfekt body till det överkomliga priset av tjugo kronor. Tack tack! 
Body, Lindex. Byxor, Åhléns. Dregglis, Cubus. Strumpor, Polarn och Pyret. Enda strumporna som sitter kvar hyfsat på fötterna!

Lyckan blev dock kort, då byxorna råkade ut för en olycka och redan ligger i tvättkorgen. Livet med små barn. Nåja, ny dag imorgon då jag själv kommer dra på mig en tråkig maxiklänning eller ett par svarta mjukisbyxor - och sedan försöka lista ut vad den lilla herrn ska få ha på sig. Nått roligt ska man väl få ha? 

Tog en svettig promenad på kring 6,5 km idag. Mina fogar bråkar fortfarande litegrann, men inte värre än att jag kan bita ihop. Måste, måste, måste ta tag i magträningen också. Har laddat ner Mamma Mage-appen, och ska försöka hitta tillbaka till en stark bål igen. Magmuskulaturen är verkligen obefintlig efter graviditeten! Vore skönt att kunna resa sig ur soffan lixom, utan att muttra, flämta och ta i från tårna..
__________________________________________ Viktoria

3 kommentarer:

Unknown sa...

Så snygg han blev! Ser ju riktigt nöjd ut också.... till en början��

Hanna sa...

Hahahahahaha roadkill 😂 Du är rolig du, om än jag misstänker att du överdriver en smula,såg dig på stan för inte så länge sedan och du såg ut som en olagligt fräsch småbarnsmorsa, alltså mil ifrån roadkill! Han är så himla söt eran pojke ❤️

viktoria cederberg sa...

Tack snälla Hanna. Känner mig ytterst sällan olagligt fräsch, men är glad att jag kan lura nån. ;) Och söt, det är han minsann! Jag är visserligen partisk, men skulle nog kalla honom perfekt. ;)