måndag, maj 02, 2016

blöjtårta, tant och.. gubbe?

Clint må ha de allra bästa människor i sin omgivning. Han får så mycket fina presenter: kläder, skor, leksaker och senast igår fick han av tant Signe en fantastiskt fin blöjtårta. Förutom lyxblöjor (jepp, det finns sådana också) så fanns där lite smått och gott som kommer komma till användning, samt en underbar kortbent pyjamas/jumpsuit som jag spanat på flera gånger på den lokala butiken Calle Kanin. Älsk på den (både pyjamasen och butiken)!Det finns så många människor som idag finns i vårt liv, som jag hoppas kommer finnas i Clintans liv länge. Som visar så mycket omsorg och kärlek. Även om jag själv är något av inne i en bubbla fortfarande och kanske är lite dålig på att visa den tacksamhet och uppskattning jag borde, så hoppas jag att ni alla vet hur mycket ni betyder för oss!

Jag kallar för övrigt alla kvinnor i Clints liv för "tant". Dvs, de kvinnor som inte har en titel redan, som moster, faster, mormor eller farmor. Som tant Signe och tant Camilla. Men vad ska jag kalla de män som finns i hans liv, men som inte är släkt? Jag vill säga "farbror", men farbror är ju samtidigt ett släktskap: även om Clint inte har några farbröder (utan bara två fantastiska fastrar). Finns det något annat bra namn på män som förhoppningsvis blir viktiga i hans liv? Tant och...?
__________________________________________ Viktoria

1 kommentar:

Lena Lindqvist sa...

Tant o tönt, känns det OK? Nää...