lördag, mars 12, 2016

vecka 40 och massa kärlek.

Kärlek till livet. Till Mannen. Till våren och solen. Och till att detta valross-mode snart är över. Vi gick in in vecka 40 idag och jag känner mig ändå oförskämt pigg i kroppen. Sover som en kratta och får sammandragningar/förvärkar så fort jag rör på mig. Annars.. är det rätt fint! Humöret kan svikta lite och jag har inte alls särskilt mycket energi, men tycker ändå jag är vid hyfsat gott mod. 


Försöker spendera så mycket tid jag bara kan med Mannen: kvalitetstid med honom och fyrfotingen. Och dagar som denna innefattar det mysmorgon, lång frukost framför Vinterstudion och D-vitaminsamlande i Räftkläppen. Passade även på med lite socialt umgänge i form av grillning med goda vänner. Sådana här dagar njuter jag till max! Förutom när fyrfotingen och svärföräldrarnas dubbelt så stora pälsboll blev lite ovänner över revir, och Gandhi just nu ser lite ut som en slagskämpe med diverse små sår runt nos och öron. Så går det, om man inte förstår det sociala samspelet, tyvärr. Men han slutade blöda hyfsat fort och verkar inte det minsta medtagen av gruffet.  


Imorgon är en ny dag. Och sista dagen då Ubbie står som vinnare i vadslagningen, måndagen och tisdagen är Eva-Maries.
__________________________________________ Viktoria

1 kommentar:

Ubbie sa...

😊 Se till och kläm ut vargungen nu då!😎😎
Hälsningar från en supertrött Ubbie i Birmingham 😴