måndag, mars 07, 2016

uppdatering, 11 dagar till BF.

Det händer rätt mycket både i kroppen och knoppen den här sista tiden innan det är dags. Sammandragningarna är hysteriska till och från, ränderna fortsätter växa på magen och sedan händer det massa saker down there jag inte alls tänker berätta för er om. Av hänsyn! Mina tår ser ut som små prinskorvar och fötterna är mer runda än fotformade numera. Min navel håller sig fortfarande på insidan (men nu är min Marianergrav till navel snarare en grund liten miniliten fördjupning). Fick dock någonstans i mitten av graviditeten en infektion i den navelpiercing jag då plockade ut (första infektionen på 15 år, wattafudge) och den har varit extremt svårläkt och det har blivit en hel del ful ärrvävnad. 

Och knoppen! I natt vaknade jag och var typ panikslagen över att vi inte köpt någon snutte. Wargungen har en stor supermjuk och härlig älg, men den är alldeles för stor för att vara snutte. Inte för att jag, när jag väl vaknade i morse och fick tänka igenom det hela, tror att det är något problem. Antingen köper vi helt enkelt en mysig liten snutte, eller så skiter vi i det. Men i natt när jag var yrvaken var det ett jättestort problem. Enormt! 

Skyller stenhårt på hormonerna. Och att vi går igenom den största förändringen någonsin. En förändring som är läskigare än något jag gjort förut, men nu är det bara att bita ihop och köra full fart in i kaklet!

Vecka 39, 11 dagar till BF. Kämpa Cederberg! 
__________________________________________ Viktoria

2 kommentarer:

åsa sa...

Jag ägnade två veckor innan bf åt att grubbla och oroa mig över att jag inte hade några tofflor. Kunde inte se hur jag skulle kunna föda barn utan tofflor. Jag var helt besatt av detta. Till slut köpte min man ett par tofflor jag aldrig använde. Lyckospark!

viktoria cederberg sa...

Jag hittade ett par typ spa-tofflor i gömmorna som ligger i BB-väskan. Vet inte riktigt om jag kommer behöva dem, har ju aldrig nånsin på mig tofflor annars. Men det "ska" man ju tydligen ha med sig. :D