måndag, mars 07, 2016

söndag (som blivit måndag)

Spenderade förmiddagen på Vitbergsbacken - fd klasskompisen Louise tävlade i Swedish Snowboard Series. Sådant där som jag inte kan något om, jag stod mestadels som ett frågetecken när speaker-Ronnie pratade om alla möjliga olika tricks de utförde. Men vad jag förstod var innebörden av Louises tokhöga poäng, stort grattis till vinsten Lollo! Dessutom var det hemskt kul att vidga sina vyer lite.

Tog en tur i skogen tillsammans med Mannen och fyrfotingen också, så vi alla har fått vår beskärda del av både frisk luft och motion. Helt underbart! Lite grått väder, men nollgradigt och skönt - så det gjorde ingenting. 

Alla anledningar att lämna hemmet är dessutom uppskattade, ännu mer om de innefattar att jag faktiskt lämnar mjukisbyxorna hemma på golvet och tar på mig något annat. 


Vadslagningen är i full gång. Första tipset var söndag 6/3, och då vi nu kommit in på måndag (om än bara med en halvtimme) är det lite kört. Men då innehavaren av tipset, Maria, har några bonusdagar så stryks hon inte från listan förrän efter onsdag. Nästa tips är inte förrän söndag nästa helg, så händer något innan onsdagen är över så är ändå Marias tips det närmaste!

I övrigt är veckan relativt obokad. Ska förbi butiken imorgon, de får besök som jag också vill träffa, och på onsdag är lunch med svärmor inbokat. I övrigt: obokat. Men Mannen jobbar natt i veckan, så jag hoppas på att få spendera lite kvalitetstid med honom, och har en förhoppning om att orka kasta ihop en bullsats i veckan också. 

Vecka 39. Nästa fredag är vi beräknade. När ongen behagar dyka upp? Ingen aning. Men absolut inte senare än 4/4, då sätter herr Doktor igång mig om det inte händer något tidigare.

Tidigare, snälla Wargunge. Både för att jag är rätt less att leka valross och för att jag gärna skulle vilja känna hur det känns när förlossningen drar igång av sig själv. 
__________________________________________ Viktoria

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej! Blev nyfiken på vad ni valt för barnvagn? Och varför? Är i barnvagnstankar själv nämligen men det är ju en hel djungel, minst sagt!

Allt gott!

Victoria

viktoria cederberg sa...

Hej Victoria (gotta love your name!)!

Det är en galen djungel! Huuu!

Vi gick på Emmaljunga, en Super Nitro vi köpte på Babyproffsen. Tänkte först köpa begagnat, med tanke på vad en vagn kostar.. men landade till slut på en ny istället. Den kommer ändå användas fasligt mycket, i och med att vi har hund och jag kommer måsta vara ute och gå med dem båda rätt mycket. Vi valde just Super Nitron för att den kändes rejäl o stabil och jag gillar de stora svängbara hjulen fram, då framkomligheten i city är fantastisk. Dessutom går de låsa, så jag är inte allt för orolig för att de ska vara svåra i snömodden här uppe i norr. Nackdelen kan jag tycka är att den är rätt tung, det är att föredra att lyfta in chassi och sitt/liggdel separat i bilen. Däremot är det superenkla klickfästen på ligg- och sittdel, så det är inga problem att lyfta dem var för sig. :)

När är det dags för dig? Lycka till!

Anonym sa...

Tack för svar! :)
Vi har faktiskt också kikat på Super Nitron, (tre ggr för att vara ärlig) föll pladask men vill ändå kolla runt lite extra för att inte göra ett misstag i ren och skär pepp.. En annan högt upp på listan är Kronan Duo S. Har du hört något om den?
Funderar som du över är hur den är i snö, vi bor på landet med grusvägar Men vill samtidigt kunna ta mig runt inne på stan, har provat fasta däck, där blir det ju nästan omöjligt att ta sig fram. - "hävstångseffekten" inne på butiker.. Döden ju!

Nu blev jag däremot ännu mer taggad på Nitron.. Ska kolla runt lite till, har tid på mig för här är det inte ankomst förrän den 11/7 !

Allt gott till dig och lycka till när det är dags!

viktoria cederberg sa...

Hej igen!

Har inte testat Kronans, jag tror jag blev lite förblindad av Emmaljunga, då de vagnarna känns så otroligt mycket robustare. Jag hade redan kärat ner mig i Super Nitron när jag fick med mig Mannen till affären, och lät honom testa sig fram lite. Han fick ju knappt ut de med fasta hjul, haha, så barnvagnorutinerade som vi båda är. Tror han krockade in in fyra andra vagnar innan han ens fått ut den i butiken för att kunna provrulla den. ;) Så när han då fick testa Super Nitron med de härliga svängbara hjulen så tyckte han också helt plötsligt att 9500:- var en vettig peng. ;)