måndag, mars 28, 2016

när Clint kom till världen.

Ett kort inlägg, är bara hemma från sjukhuset för att äta middag och slippa sjukhusmiljön och maten för en liten stund. Den lilla parveln bestämde sig igår för att dyka upp till sist, nio dagar efter beräknad födsel. Ska berätta mer om det hela senare, skriva en sådan där läskig förlossningsberättelse som bara andra småbarnsföräldrar vill läsa. Men det kommer när vi väl fått komma hem osv! 
Han är i alla fall inskriven på barnavdelningen på lasarettet, efter att haft lite taskig syreupptagning. Han tyckte att förlossningen var lika roligt som jag, gissar jag. Häftig upplevelse, absolut. Men verkligen ingen dans på rosor! Så han behöver lite hjälp och stöd från de snälla tanterna på barn, innan vi får ta med honom någonstans. Kändes väldigt konstigt igår, att först föda barn och sedan på kvällen ändå inte riktigt känna att man blivit förälder, då han sov fem våningar nedanför oss. 

Men vi får hälsa på honom när vi vill och hålla honom bäst vi vill. Och han kommer bli bra, han behöver bara några dagar på sig. Han var 52,5 cm lång, vägde 3708 gram och har svinstora fötter. Pappan är stoltare än alla tuppar i världen tillsammans och glädjetårarna dök upp hos mamman när hon idag fick se pappan hålla i honom för första gången. Kärleken mellan far och son var överväldigande att se!

Vinmiljonär blev min syster, den stolta mostern. Han föddes på en dag som ingen gissat på, så vi bestämde innan att före klockan 12.00 var det Josses dag (som hade gissat 26/3) och efter 12.00 var det Vera, som hade sagt 28/3. Han föddes någon gång kring 19.35. Grattis sis, du har en hel del vin att hämta här hemma. 
__________________________________________ Viktoria

2 kommentarer:

Unknown sa...

Stort Grattis till er, så underbart att han kommit till världen nu.
Får säga Grattis till Vera oxå till vin lotteriet men sämst på att dricka vin, skratt. Vi är ju Cola light sorten :) blir ett stort Grattis till att hon blivit moster 💗

Anonym sa...

Grattis :-)