måndag, februari 22, 2016

små äventyr blir stora i en uttråkad gravid kvinnas liv.

Jag blev löjligt nöjd över att följa med Mannen till skogen en dag förra veckan, då han skulle hjälpa sin far att sätta kedjor på skotaren (läs: den stora konstiga skogsmaskinen). Tänk så lättroad man blir när man är hemma hela dagarna - jag stod bara bredvid och tittade på, gjorde inte mer än spanade på träden runt om oss. Dessutom blev hunden mer än vettigt lycklig över att få springa omkring i snön ett par timmar.  

När man är hemma hela veckorna är måndagar lika tråkiga som torsdagar och fredagar. Men helgerna är fortfarande enormt mycket bättre än veckodagarna. Av en enkel anledning: Mannen är hemma och får underhålla mig. I helgen följde han snällt med på en liten (med betoning på liten) shoppingtur i Umeå: besökte fem butiker, varav en var för att säga hej till kollegan och hämta upp hennes bidrag till vadslagningen. Jag har blivit sämst på att shoppa sedan jag började jobba i butik! 

Jag gillar fortfarande att spendera pengar, jag är en konsument ända ut i fingertopparna. Men det där med att gå i affärer och strosa, titta, klämma och känna. Uttråkande! Jag är knäpp.. 
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: