måndag, februari 15, 2016

när fötterna värker men sinnet är lyckligt.

Mannen fyllde som nämnt 30 för en tid sedan. I lördags hade hans vänner bestämt sig för att fira det hela. Efter att ha lurat honom att vi skulle bort på lördagskväll, så trillade plötsligt hans vänner in med påsar med öl i händerna. Tilltugg (förberedda på fredagskväll och gömda i en kylväska i skafferiet) och lite förfylla här hos oss, middag med sång och paraplydrinkar på Olearys. Ett besök på Royal Bamboo & Karaoke med fantastisk skönsång av födelsedagsbarnet ifråga. Jag skrattade tills tårarna sprutade, har aldrig förr hört en sådan magisk version av Total Eclipse of the Heart. 

Vi avslutade kvällen på Brygg CC och årets Pride-fest: där jag fick dansa, skratta, kramas och bara njuta av livet. Mannen hade en otroligt rolig kväll (om än en något mindre rolig söndag) och jag hade minst lika roligt. Jag trodde aldrig jag skulle orka följa med hela kvällen, men är glad att jag gjorde det. Bara att få dansa var så otroligt endorfinhöjande och trots att jag nästan inte kunde gå när vi skulle hem (klackar för första gången på evigheter och galna förvärkar på det) så kände jag mig rejält high on life. 

Tack till alla som var med och gjorde kvällen till vad den blev. Och största tacket till Mannen, utan dig skulle jag aldrig kunna nå till dessa höjder!

__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: