torsdag, februari 04, 2016

le bedroom.

Att min pappa är den bästa pappan i världen är visserligen ingen nyhet, men ni ska bara veta hur fantastiskt det är att ha en pappa som är pensionerad målarmästare. Jag har bott i vitmålade hem i galet många år, och tillslut blev även jag less. Så farväl vita sovrum, jag saknar dig inte. 

En mörkt grå nyans med en hint av grönt fick det bli på väggarna, då vi ändå har mestadels vita möbler i rummet. Min sänggavel som jag älskar blev ännu mer framträdande nu, och det hela piffades upp med lampor och detaljer i mässing. 


Det finns en förhoppning om att hitta ett fint älghorn i Mannens gömmor någonstans, som ska få bo ovan sängen så småningom. Har inte gjort klart i datahörnan ännu, ska upp med hyllan igen och sedan är det lite smått med elkablar som ska fästas efter väggar etc som är kvar, men det mesta avklarades på två dagar. 

Han var otroligt effektiv, min kära far. Det är jag glad och tacksam för. 
Världens Bästa Pappa. 
__________________________________________ Viktoria

1 kommentar:

Unknown sa...

Det ser superfint ut!!