fredag, februari 05, 2016

höggravida insikter.

Jag hittade en lista på internet (länk!). Om saker som man inte visste förrän man varit höggravid och boy, well hello! Två av dessa punker satt som ett smäck! För det första: Nej, jag hade verkligen ingen aning om hur mjuk och len huden i naveln faktiskt är. Min navel är (too much info?) av det djupaste slaget (tänk Marianergraven) och har med 42 dagar kvar till BF inte poppat ut ännu. Men den närmar sig att bara helt platt, men herregud! Huden är så len, så len, så len! Varför har ingen berättat det för mig förut?


Punkt nummer två som träffade där det skulle handlade om att raka fiffin (ännu mer info ni garanterat inte vill ha) - vilket är en helvetes chansning. Det är på riktigt helt omöjligt att ha en minsta aning om vad man gör när man viftar med rakhyveln. Magen är helt i vägen och man ser absolut ingenting. Jag ska inte gå in på detaljer men det senaste försöket resulterade i en frustrerad blivande mamma sittande på golvet i duschen och som hade hormontårarna på utsidan när hon gjorde ett tappert försök att känna sig snygg och fräsch. 

Glöm det. Det är minsann inte lätt att vara gravid. Får vara glad att jag i alla fall upptäckt att jag har en otroligt len navel. Och det är fasen inte dumt!
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: