fredag, februari 19, 2016

fri-yay!

Jag saknar att ha mina jeans och byxor på mig. Mitt enda par mamajeans tillfredsställer verkligen inte mitt behov av kläder. Och jag tänker inte köpa fler med en knapp månad kvar till BF. Så jag får fortsätta att varva mellan mina gravidmjukisbyxor och dessa. Är tacksam över att jag kan ha i alla fall några av mina tröjor, men jag ska inte förneka att jag varje dag testar den ena tröjan efter den andra och blir förbannad över att jag inte kan ha dem. 
I-landsproblem, yes I know. Men man får ha sådana också. Framför allt som höggravid. Har klarat av 90% av graviditeten nu, vilket känns helt galet. Jag tyckte det var nyss jag skruttade runt och var nöjd över att det hade gått halva tiden - och nu är vi snart i mål. Nu skuttas det det absolut ingenting. Jag är en happy camper varje gång jag tar mig upp ur soffan utan att ta hjälp av Mannen. 

Fredag. Lunch med syster och.. inga andra planer. Imorgon åker vi till Umeå för lite shopping och massa valpmys. Älskar att jag har världens bästa uppfödare till Gandhi, att man alltid är välkommen dit på tjatter, hundmys och kaffe. Och som jag älskar att åka dit!

Happy helg mina vänner!
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: