torsdag, februari 11, 2016

den totala tröttheten.

Jag har inte riktigt vant mig vid den här tröttheten. Den är total! Katastrofal! Ofattbar! Igår hade jag "fullt upp" vilket innefattade tvätta, luncha på stan med kompis Signe, hälsa på på jobbet, laga middag och åka på kalas hos mosters sötaste fyraåring. Egentligen inte ett superspäckat schema.

Det resulterade i nästan 12 timmars sömn. Vaknade som vanligt några gånger under natten och morgonen, men klockan var nästan halv elva (!) innan jag kände att jag inte behövde sova mer. Och då vaknade jag med tacksamheten över att idag inte ha några större planer än att handla mat. 

Det är fördelen med att vara hemma med graviditetspenning. Att jag faktiskt får spendera dagarna med att vila, vila och åter vila. Nackdelen är att jag samtidigt är väldigt rastlös och inte alls får in lika mycket pengar på kontot som jag är van vid - men har all tid i världen att spendera dem! 
__________________________________________ Viktoria

2 kommentarer:

Bell sa...

Passa på och sov så mycket du kan!Kram från en som skulle vilja få sova mer...

viktoria cederberg sa...

Ja, det är väl så Bell. När ongen väl dyker upp är de långa sovmornarna över - men jag känner mig alltid så kass när jag "sover bort" dagarna, känns som om jag vill hinna göra mer saker på dagarna, trots att jag inte riktigt orkar, haha. Kram - hoppad du får sova!