onsdag, februari 24, 2016

att fylla sina dagar.

Ja, att vara hemma är otroligt uttråkande. Men när solen skiner och termometern visar på ett ynka par minusgrader njuter jag ändå lite av det. Och hunden, som får långsamma promenader där han får rulla hur mycket han vill i snöhögarna. 

Tog chansen att platta håret och ta på mig annat än mjukiskläder. Åkte förbi Mannen på hans arbetsplats (dvs, en liten biltur till mitt ute i skogen), svängde in på stan och åkte till Ica och handlade. Surade sådär lagom mycket (läs: massor) för att Mannen har bortamatch i Vindeln ikväll och bara var hem och vände efter jobbet. Han är väl hemma igen någon gång mitt i natten gissar jag - bara för att kliva upp tidigt igen imorgon och åka till jobbet.

Men små saker gör mig glad. En inbjudan till lunch med mammalediga kollegor i Piteå nästa vecka, och ett meddelande från en gammal klasskompis från mellansverige som dyker upp i Skellefteå nästa helg och ville ses. Det behövs inte mer än så! Plus att jag hoppas få chansen att se henne tävla på Vitberget också. Så stay in there baby, jag vill se henne vinna!

Dessutom ska det ätas brunch här på söndag, mat och vänner i en helt perfekt kombination. Jag måste hitta saker att göra, för att veckorna inte ska bli så ofattbart långa. 

För övrigt har Wargungen blivit rätt hårdhänt. Och jag kan lova att det inte går att sparka sig ut genom magen alternativt revbenen. Det. Går. Inte. Okej? OKEJ?  
__________________________________________ Viktoria

1 kommentar:

Unknown sa...

Söt du är! :) Ja vi får väl hoppas att bebis håller i sig lite ;)