fredag, februari 26, 2016

älskade man.

Såg ett avsnitt av en av våra favoritserier igår, tillsammans med Mannen. Det avslutades med ett sådant där "perfekt" TV-frieri, där karln håller ett litet tal om hur fantastisk hon är, om hur mycket han älskar henne yada yada yada. Superfint. Så jag frågade var hans sådant tal till mig var, när han friade?

- Jag hade i alla fall inte långkalsonger på mig, svarade han. 

Och det är sant. Han hade både jeansbyxor och en fin tröja. Inte urtvättade gröna långkalsonger med älgar på och en t-shirt, som han brukar här hemma. Och jag behövde inget tal. Att han frågade om jag ville gifta mig med honom var alldeles tillräckligt!

Sen att jag började fulgråta redan när jag såg att han började knäböja är en annan sak och knappt kunde svara på hans fråga pga fulgråten är bara en detalj vi inte behöver fokusera på. 

Imorgon går vi in i vecka 38, 
och firar tre månader som förlovade. 
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: