måndag, januari 25, 2016

och där var jag åter.

Inte en helt frivillig frånvaro. Men mitt Safari gillar tydligen inte längre mitt bloggverktyg och nu när jag blev tillräckligt less laddade jag ner Chrome istället och använder mig av det. Funkar finfint!

Hur som helst, massor har hänt sedan sist. Bilden på magen nedan är från förra veckan, graviditesvecka 32. Är inne på vecka 33 nu, going strong mot 34. Hämtade förra veckan även den barnvagn vi beställt, som nu står och tar plats i vardagsrummet. Men jag behöver få öva lite: vika ihop, knäppa lös, trycka fast.. Jag vet inte, det är ju som en hel vetskap, det där med barnvagn.

Det blev en Emmaljunga Super Nitro. Den känns faktiskt helt fantastiskt bra, men ska återkomma med en recension när ongen är ute och jag hunnit med ett antal hundpromenader och inbänglingar i bilen etc. Då får vi se vad jag känner. 

Hunnit sluta jobba också. Med väldigt blandade känslor. Men mer om det senare, måste få smälta det lite till först. Men mailappen är raderad från telefonen (efter att ha tittat in en sista gång, typ) och messengerkonversationerna med bästkollegorna från Distrikt Norr är satt på ljuslös. I alla fall så länge, så jag får chansen att släppa det lite.  

Till sist: Har idag, min första lediga vardag, haft en dejt med Lisa Nilsson Fotografi, de bilderna kommer så snart jag får dem redigerade och klara. Vann innan jul en fotografering med henne - ska bli sjukt spännande att se resultatet. Kände mig sjukt avslappnad och naturlig framför kameran, jag lovar. Ha! Inte ens lite.. Men Lisa var superrar, är bara jag som inte riktigt vet hur jag ska bete mig. Skrattar jag blir mina ögon minismå och tandkött enormt - och om jag inte gör det ser jag ut som jag svalt en citron. Ungefär.  
__________________________________________ Viktoria

1 kommentar:

Klara sa...

Hhahah sista meningarna i detta inlägg (Y)

svar på din kommentar:
Det känns som att jag kommer att få en lugn andra trimister. Har ju mått bra i typ 3-4 veckor nu så jag hoppas innerligt att det håller i sig!!!
Men fy, det lät inte alls roligt. Skönt att du mår bättre nu förutom obekvämligheten och foglossning. Men det är nog som dom säger, när ungen väl är ute så är de där glömt och värt att gå igenom igen ;)
Själv längtar jag tills jag får känna fosterrörelser, men det lät ju inte superskönt att få sparkar lite här och var haha.. ;D

När är du beräknad?

Önskar även dig lycka till!!
Kram