torsdag, december 03, 2015

läkarens dom.

Jaha. Jag älskar december. Älskar att jobba i december. Fantastiskt rolig månad och full fart. Och jag får jobba.. halvtid. Till dess att ungen behagar dyka upp. Och det är alldeles för länge kvar! Men jag förstår varför, min kropp skriker när jag varit igång för mycket. Så läkaren sa att halvtid, det är allt jag får.

Ringde Försäkringskassan idag, var nummer 287 i kö - tur jag inte hade varken torkat och fixat håret eller sminkat mig. Har i alla fall nu fått klart allt med FK vs läkares utlåtande vs allt annat som ska fungera. Ska bara söka havandeskapspenning också, se om det också går lika smärtfritt.  

Jag har byxproblem. Borde köpa ett par mammabyxor, men herregud så tråkigt det kändes. Sportar klänning, kjol och strumpbyxor dagarna i ända. Ibland är jag crazy och tar på mig ett par byxor från Jack & Jones, som jag kan ha under magen. Men då inser jag att jag även måste tvätta mina kängor, för det är de som är snyggast till. Någon som har rutin på att tvätta Palladiums i tvättmaskinen? 
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: