måndag, november 02, 2015

show must go on. del tvåhundrasjuttioelva.

Måndagar är visserligen en i mina ögon bortkastad sjundedel av livet. Men idag har vi haft finbesök av en av våra merchandisers från företaget och nu är butiken om möjligt ännu finare. Ruskigt motiverande när man får besök av de som brinner för yrket, kläderna, butiken, jobbet! 

Så trots måndag: helt okej. I övrigt har jag under förra veckan blivit blond (tack Nenny!) och idag köpt världens finaste temuggar på Hemtex. Under helgen hade jag första discot i magen och åt lyxig hotellfrukost med kompis K. 
Och det där med disco i magen. Wargungen har inte för vana att ge sig till känna, lördag var första gången han (vi har ingen aning om vilken modell vi väntar, men jag är inte bekväm med "hen" och har valt att säga han om ungen) visade att han faktiskt var där inne. Men nej. Inga rosa fluffiga moln. Jag fascineras otroligt mycket av att de där minuterna av kul i sänghalmen kan resultera i att ett barn blir till. Det tycker jag är häftigt. Men några sådana där mysiga "åhhh, jag ska bli mamma"-känslor? Nope. De kommer säkert, men ännu är jag bara imponerad över att ett barn faktiskt kan bli till. Människokroppen är underlig. 
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: