söndag, november 08, 2015

lördagsfiranden. och söndagsfirande!

Soft lördag med lite shopping och barnvagntestande tillsammans med Mannen (som såg sjukt road ut av att provrulla vagnar, ohh ja). En tur till Räftkläppen och hunden sprang som bara han kan. 

Och firanden. Först överraskningsfirande av farbror Warg som fyller 60, och sedan överraskningsfirande av Mannens kompis W som fyllde 30 häromdagen. Det första firandet innefattade enorma mängder mat och fantastiska vårrullar. Det andra resulterade i ett besök på Nygatan 57. Maj gadd, jag älskar den maten! Jag smaskade glatt i mig gratinerad getost på surdegsbröd till förrätt och vildandsbröst med panzerotti med ricotta och svamp till varmrätt. Och lite choklad efteråt. Onmonmon!
Behöver jag nämna att jag var rätt mätt efter den dagen? Nu åker vi iväg till Uttersjön och firar världens bästa pappa och svärfar på farsdag. Inte alls då jäkla tokigt! Min fina fina pappa!

Vi hörs vänner!
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: