måndag, november 16, 2015

kärlek och nöjen.

Älskade helg. Mannen lämnade staden för hockeymatch i Vindeln i fredags, då passade jag på att åka på tupperwareparty hos min finfina frisör och vän. Exakt, tupperwareparty på en fredagskväll. Det serverades vin, charkuterier och ostar. Dessutom chips, dipp och alkoholfri cider. Vilken otroligt trevlig kväll - tack för inbjudan. 
Lördag och söndag spenderade jag med mannen. Lite frisk luft, en lycklig lösspringande hund. Kaffepaus hos syster och hockey hemma i soffan. En söndagstur till IKEA och Ittala Outlet och tacos hemma i soffan. Det är få saker jag älskar så mycket, som kravlös tid med han den där Mannen. Tid med samtal, skratt och närhet under tystnad. Bara att få vara. Och vila. 

Kroppen känns bättre nu när jag inte jobbar heltid. Men fjärde-femte dagen är värre än början av veckan, men det är ändå hanterbart. Tack kroppen!
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: