torsdag, november 19, 2015

första flaskan.

Nu har första flaskan dykt upp. Svägerskan Isabell tittade in på jobbet med en vinflaska köpt helt på namn och utseende. Precis som det ska vara! Så nu ser ni hur namn byter färg här i listan till vänster, det är de som petat in en flaska i potten. 

Jag har faktiskt blivit vinsugen senaste veckorna. Brukar som bekant sällan dricka alkohol så ofta, men det brukar bero på min extrema trötthet och låga energinivå när jag väl är ledig. Nu när jag inte jobbar lika mycket och då har lite energi över så blev jag helt plötsligt vinsugen.

Var inte orolig. Jag kommer inte dricka vin. Om jag inte hittar nått schysst alkoholfritt vin förstås. Hittils har Jacobs Creeks varit det bästa av de röda. Mousserande har jag smakar flera bra. Några tips?
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: