torsdag, november 05, 2015

första dagen i halvtidslivet.

Jag blev sjukskriven på halvtid november ut. Väldigt konstigt känns det. Jobbade 12-16 idag, men hade första riktiga hugget i bäckenet redan någongång strax innan halv två. Så jag antar att jag inte kommer undan, att min kropp inte är överjävligt förtjust i just det här med att vara gravid. Och att jag säkert är nalta dåligt tränad.

Tänkte börja baka ordentligt. Köpte inte en 400-liters frysbox i somras utan anledning. Och köpa lite nytt garn. Har en filt jag håller på att virka, så ska avsluta den. Men jag vill också ha en ny halsduk, så jag kanske gör en liten avstickare på den. Vi får se. Måste underhålla mig med mer än Netflix, hundmys och bubbelvatten. Önskar jag kunde promenera, älskar årstiden. Men det är att utmana ödet i onödan.


Hittade ett par byxor på Jack&Jones som jag älskade. Lite lösa, mjuka och satt svinskönt under den ständigt växande magen. Modell som mjukisbyxor, men i rejält svart denimliknande tyg. Köpte dem  till mig och en ny tröja till Mannen. Dock var han så jävla mycket sexigare i dem än vad jag var. Så hoppas han fortsätter använda dem.   

Imorgon jobbar jag 09-13, sedan tar jag helg. 
Känns konstigt, men väldigt skönt. 
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: