måndag, oktober 26, 2015

things that grinds my gear, del trehundrasjuttionio typ.

Det här, mina kära vänner, kan göra mig tokig.


Jag ändrade lite i designen på bloggen i helgen. Lite nya bilder, nya färger. Men det stör mig som attan att jag inte lyckas hitta var i html-kodningen jag ändrar färg på tiden och kommentarslänken. Numera är det väldigt enkelt att ändra design på Blogger (plattformen bloggen ligger på), men min har hängt med så otroligt många år så mycket är byggt upp från scratch långt innan det bara var att klicka i vilken färg man ville ha på ditten och datten.

Jag vågar heller inte ta bort all den kodning jag en gång gjort, ändrat, lagt ner massor med timmar på. Tänk om jag inte får det lika bra med standardmallarna? Eller, "lika bra" är fel uttryck: Tänk om jag inte får det precis som jag vill.. 
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: