torsdag, oktober 08, 2015

sedan sist.

Jobba. Äta. Shoppa. Bio med Ellen-Kantarellen. Inreda. Jobba lite mer. Äta. Ha foglossningar. Inte kräkas (peppar peppar!) Jobba i Piteå. Äta ännu mer. Hångla med världens bästa man.

Veckorna går alldeles för fort. Jag hinner inte med. Imorgon åker vi till Kallön, jag tog ut en extra ledig dag för att få ha en sådan där härlig långhelg att samla energi på. Jag har alldeles för lite av den varan, och känner att det skulle kanske behövas. Så Kallön, mannen, pocketböcker, soffan och en stor påse smågodis. Kanske en brasa och garanterat ett par tjocksockar (sockar för er mellansvenskar).  
På måndag ska vi på ultraljud. Spana in det där som växer i min mage. Så länge det inte är en myrslok som är där inne är jag nöjd. Kattunge eller hundvalp funkar däremot fint. Men skulle absolut föredra en bäbis, men i brist på sådana får det gärna ha päls och vara mysigt. Deal?
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: