måndag, oktober 26, 2015

efter regn kommer solsken. och efter jobbhelg kommer ledighet.

Jobbade hela helgen, som alltid i löningstider. Har haft alldeles för mycket kontorstid idag efter diverse bråk med fakturor, IT, kredits och massa annat smått som jäklats med mig. Inget som inte gick att ordna, men det sög ut det absolut sista jag hade kvar i energi. 

Men imorgon är jag ledig. Och ska till frisören. Jag älskar frisören. Mest för att jag känt min underbara frisör sedan -99. Men även för att jag är en sucker för förändringar. (Nu ljuger jag. Jag gillar inte alls förändringar överlag. Men jag gillar att förändra håret.) Dessutom har min frisör två svincoola ungar varav den sexåringa dottern alltid känner igen min bil utanför och kommer inskuttandes i salongen efter förskolan. 

Sedan ska jag jobba hemifrån i två dagar, lägga årsarbetsschema för hela nästa år. Riktigt riktigt skönt att jobba lite från soffan. Rätt skönt för den - vem det nu än blir - som tar över efter mig, att inte behöva fundera så mycket på schemaläggning dessutom. 

Nu ska jag dricka upp resten av min Cola Light. Och hoppas att jag kan hålla mig vaken en halvtimme till, så jag hinner hångla upp Mannen som kommer hem från hockeyträning på ett tag. Jag tycker väldigt mycket om att hångla upp min Man. 
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: