tisdag, oktober 27, 2015

dagsformen.

Jag vet inte om jag är rätt person att skriva sådana där vecka-för-vecka-inlägg om hur fantastiskt allt är. Jag är lixom i vecka tjugo (tre dagar från halvtid) och känner inga "buffar", inget "fladder" eller några "fjärilar". Jag har ont i kroppen och ett läkarbesök inplanerat om en vecka, då både min barnmorska och min sjukgymnast tycker att jag borde jobba mindre.  

Annars är det som vanligt. Förutom att jag är tjockare, inte kan ha mina jeans och inte tycker det är bekvämt att sova på mage längre. Saknar att äta charkuterier och mögelostar. Vinet skulle visserligen vara gott till, men det har jag egentligen inga problem att vara utan. Sista två åren har jag druckit så otroligt lite, det känns inte som någon större omställning. 

Jag vägde mig förra veckan hos barnmorskan. Vägde in mig i shorts, linne och barfota. Nio veckor senare i byxor, tröja och gympaskor hade jag gått upp 2,6 kg. Det känns hanterbart. Även om vikten inte är det viktiga i den här situationen, i alla fall inte för mig. Trots att barnmorskan gärna tjatar om det. 
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: