fredag, september 11, 2015

på resande fot och fuck you Jante.

Nu när min älskade butik är stängd för renovering så spenderar jag veckan på resande fot. Måndag-tisdag på kickoff i hufvudstaden. Stannade där till igår eftermiddag, när jag åkte vidare till Västerås. Här stannar jag i helgen och umgås med saknade vänner och går på bröllop. Mycket trevligt!

Jag vill bara berätta. Det stod visserligen på Facebook redan i måndags, men ändå. Jag fick under kickoffen nomineringen Sveriges Bästa Butikschef. Otroligt tacksamt och rörande. Ni som läser här känner mig. Ni vet hur mycket och hårt jag jobbar för min butik. Hur jag lever mitt jobb och ger allt - alltid.

Nej, jag vann inte priset. Men jag var en av fyra nominerade av ca 50 butikschefer. Det räckte för mig. Det var ett erkännande. Ett tecken på att de ser vilket hårt jobb jag gör. Hur mycket jag kämpar och sliter, även om det är i motvind ibland. Jag är otroligt stolt och ännu mer tacksam. Det här var ett pris jag inte behövde vinna, nomineringen var en vinst nog för mig!

Inga kommentarer: