fredag, september 18, 2015

bildkavalkad och hormoner.

För första gången ever ever har jag nästan glömt att ta kort. Missade halva stockholmsgrejen och massa människor. Eller. Jag missade absolut ingenting. Men det förevigades inte. Jag fick en herrans massa kvalitetstid med en herrans massa fina människor. 

En natt i fluffiga lakan i en Hästens på Radisson Blu. En natt i kusindotters 80 cm breda säng. En natt på en madrass på Emmas golv. En natt på Jennys soffa. Och två på resesängen i Beccas vardagsrum. Inte den ena natten den andra lik, men alla lika fantastiska. För jag hade de bästa av sällskap. 

Inte i sängen alltså. Det sällskapet saknade jag. Han saknar jag väl visserligen titt som tätt. Han fick testa på en hormoniell flickvän i onsdags. Jag var nämligen borta förra veckan och när jag kom hem var han bortrest. Han kom hem onsdag eftermiddag, efter nio dagar ifrån varandra. Sen skulle han minsann träna hockey på torsdag och åka iväg över helgen innan jag kom hem från jobbet fredag (jaktsäsong ni vet). "JAHA, MEN GÖR DET DÅ. ÅK OCH TRÄNA HOCKEY IMORGON. MEN VI SES VÄL NÅNGÅNG NÄSTA VECKA IGEN. NÄÄ, DU GÖR PRECIS SOM DU VILL, JAG SKA FAN INTE BESTÄMMA VAD DU SKA GÖRA. DU FÅR VÄL PRIORITERA PRECIS SOM DU VILL." Ungefär så lät jag. Och kanske lite värre. 

Behöver jag tillägga att han inte alls tränade i torsdags? Utan först tog med sig hunden till jobbet så jag skulle slippa gå ut med honom på morgonen, hämtade mig på jobbet i regnet och sedan var hemma hela kvällen OCH erbjöd massage. Ibland är det fint att vara lite hormoniell.    

__________________________________________ Viktoria

1 kommentar:

Emma sa...

HAHA jag körde liknande förra veckan: "Så du har jakt den enda helgen jag kan komma ner innan november eftersom min MORFARS BEGRAVNING krockar med när jag egentligen skulle komma. Nämen visst, jaga du, jag förstår om du vill det, vi får klara oss till november helt enkelt" Oops. Obs, ej hormoniell, bara ehm känslomässigt vrak och något stressad.