söndag, augusti 23, 2015

tillbaka till verkligheten.

25 dagar utan måsten. Utan allt för många tider att passa. Utan krav. Imorgon ska jag tillbaka till verkligheten, tillbaka till min älskade butik. 

Vi har en alldeles fantastisk höst framför oss. Inte bara för att det är gjort magiska inköp för hösten, utan för att vi ska renovera! Butiken kommer snart att stänga, för att tre veckor senare öppna igen - helt nyrenoverad! Behöver jag säga hur mycket jag längtar?! Vi säger hejdå till halvtrasiga armaturer. Till stora klumpiga svingamla bord. Till udda ställ och till snorkråkor på väggarna i provhytterna. Jag skojar inte. Dyker upp nya i den takt vi hinner städa. 

I våras fick jag klart avtalet, mitt vikariat gick över till en fast tjänst och butiken blev "min" på riktigt. Nu i höst renoverar vi hela butiken från topp till tå, och jag kan inte vara lyckligare. 

Heja Vero Moda!
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: