onsdag, juni 03, 2015

gräsänka och sömnlös i Skellefteå.

Jag önskar att det var jag som fick ta Mannens oskuld. Utlands-oskuld. Men första gången är som vi alla vet aldrig den bästa, så jag hoppas att vår bokade Kroatienresa i augusti blir alldeles perfekt. Idag åkte han nämligen till Rhodos med grabbarna, en all-inclusivetrip som garanterat kommer bli fylld av öl, tomteröda näsor och axlar. Jag är så otroligt avundsjuk. Inte att jag vill följa med boysen på en ölresa, men på att vara ledig.

Jag är så trött. Och vill vara ledig. Stressfri. Och sova. Allra mest vill jag sova. Sova hela nätter. Har precis fått sömntabletter utskrivet på inrådan av kuratorn jag träffat och i helgen ska jag passa på. Rasta hunden så sent som möjligt, dra ner persiennerna och stänga av alla ljud och vibrationer på mobilen. Håll tummarna för mig, att jag på lördagsmorgon vaknar utvilad och mindre stressad. Och att jag överlever veckan utan Han Som Gör Mig Till Världens Lyckligaste Kvinna. 
__________________________________________ Viktoria

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej! Såg på insta att du tatuerat in bilder ritade av Hanna Carlzon. Hos vem har du tatuerat dig? Med vänlig hälsning, Amanda

viktoria cederberg sa...

Hej Amanda! Ja, jag har tatuerat in Hannas illustrationer på min underarm, supernöjd! Jag valde att gå till en riktigt bra tatuerare, då det är galet mycket fina tunna linjer, och hade tur att få en tid hos Sanna på Left Hand Tattoo i Piteå. Har ett gäng tatueringar vid det här laget, och linjer är en sådan sak som verkligen skiljer på riktigt bra och medelbra tatuerare. :) Ha en fin dag!