onsdag, maj 27, 2015

tacksamheten.

Jag är överlag en väldigt tacksam människa. Även om det döljs väl ibland, bakom en fasad av bitterfittighet (ja, det är faktiskt ett ord, i alla fall i min vokabulär). Men tacksamheten! Mannen, tillexempel: när jag jobbar lite för mycket och lite för ofta, som uppenbarligen händer titt som tätt, så kommer jag hem till en rastad hund och nylagad middag. Och att slippa få frågan "Vad ska vi äta idag?", bara en sådan liten sak kan få mig att gråta av tacksamhet. Dessuotm vännerna och familjen, som alltid finns där när det blåser kallt. 
Livet överlag. Då jag får jobba med något jag älskar och spendera min fritid med det jag mår bäst av. Utomhus, med en lycklig hund och Mannen vid min sida. Klart jag är tacksam. Varje dag.

Imorgon är jag tacksam över att få spendera kvalitetstid. Morgonmys med hunden. Hos frisören och vännen. Avslutas på restaurang. En ledig dag när den är som bäst.
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: