onsdag, maj 20, 2015

när längtan kom tillbaka.

Två och en halv månad senare kom suget. Att skriva. Att få mina tankar i ord, lämna avtryck. Det har hänt så mycket. Mycket oviktigt - men ännu mer viktigt. Det mest relevanta just nu, är att jag nu är fast anställd "på riktigt" på Vero Moda. Jag var fast anställd sedan tidigare också, men då det fanns ännu en butikschef på tjänstledighet så hängde jag ändå ständigt löst. Men nu har hon sagt upp mig och efter många om och men - nu är jag kvar. Hipp hipp hurra och yey!

Annars är drömmen om hus enormt. Jag vill bort från stan. Den absolut bästa energigivaren i mitt liv är tiden jag är utomhus. I skogen. På fjället. Eller bara med en kall Cola Light i handen med solen i ögonen. Jag älskar att jobba i stan och träffa människor. Men när jag är ledig vill jag vara i skogen. Så varje helg, hittar vi på utomhusaktiviteter. Det är inte alltid mer än ett par timmar i skogen med en lycklig skuttande hund intill. Men det räcker. 

Så jag drömmer om ett hus. Planeringen är igång. Marken finns. Läget är underbart. Men huset... är bara en ritning ännu. Försöker få Mannen att snickra ihop ett lusthus åt mig. Men han tjurskallas och vägrar. Han påstår att det är fel ända att börja i, om man ska bygga hus. Jag tyckte det var helt rätt ändå - jag får en sorts uteplats att inreda och sedan njuta av - och han får en lycklig och harmonisk kvinna. Plus att även han får njuta av lusthuset och dess kaffe- och ölservering innan huset är på plats. Mycket bra ekvation?

Förstår inte varför han tjuras. Sökte på Blocket, men hittade inget lusthus jag ville ha. Eller som jag hade råd med. Var såklart även den lilla detaljen. 

Lusthus. Jag. Vill. Ha. 
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: