tisdag, mars 03, 2015

i jakten på loppan. löploppan.

Jag har aldrig bitits av någon löploppa. Har till och med sprungit Tjejmilen, men aldrig fattat grejen med löpning. Konditionen är visserligen i dagsläget helt obefintlig, men det jag slåss allra mest med är att jag inte riktigt vet hur jag ska komma över hur tråkigt jag tycker att det är. Hur tråkigt jag tycker träning överlag är, och hur lite jag vill prioritera det. Men i kväll snörde jag på mig mina nya snygga (snabba) Nikesar och tog hunden i kopplet. 
Joggade lite. Stannade till. Lät hunden kissa. Joggade tills han ville bajsa. Och joggade ett tag till, med ett koppel i ena handen och en välfylld hundbajspåse i den andra. Charmigt! Jag joggade både kort sträcka och sakta. Absolut inget att skryta med egentligen. Men det viktiga - jag joggade. Thank you all (special thanks to sis!) for believing in me. 

Nu skulle jag verkligen vilja ha en ny sportbh. Ett par nya tights. Och en träningsjacka i nån snygg färg.  Och en sådan där aktivitetsklocka som tydligen ska vara så praktiskt/bra/användbar när man joggar. Ja, jag är materialist, men tycker jag det är roligt att klä sig för träningen, är väl chansen större att jag gör det ännu oftare?

 Vem vill vara min personliga sponsor? 
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: