måndag, februari 16, 2015

monday funday?

Tänkte gå hem i samband med tandläkarbesöket där kring fem. Men sjuk personal gjorde att jag stod själv från 14.00, lurade n en av JJ-tjejerna under min frånvaro och skyndande tillbaka till butiken efter kariesdomen - och det hela slutade med att jag jobbade mellan 08.00 och 19.30. Nåja. Sådant som händer, inte hela världen. Jobbar ändå bara 6 dagar den här veckan, kunde varit värre. Tur jag älskar mitt jobb!

Men när jag kom hem var jag hungrig. Och trött. Lite sådär lagom less. Mannen hade åkt på träning för att sedan köra nattskift. Kände mig lite som Bridget Jones och ville skråla "All by myself". Men på spisen stod en ännu ljummen makaronipudding som smakade gudomligt och hunden var rastad. Hur många gånger måste jag förklara för er, att jag faktiskt lever med världens absolut bästa man? 

Happy monday, kära vänner.
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: