tisdag, februari 17, 2015

just another tuesday, alt. natural born shopaholic


Vissa dagar vill man bara spendera pengar. Massa pengar. På roliga saker. Inte alls på tandläkarbesök, som jag måste göra. Måttligt roligt. Kompenserade det med att hämta ut paketet innehållande ett par svinsnygga moccaboots från H&M och dregglade lite extra över den skitsnygga zebrakavajen som dök upp i butiken igår. Mycket roligare. 

Invigde min skinnkjol (oh well, konstskinn) i helgen. Köpte den när jag började på Vero Moda, men hade hela tiden en bild i huvudet, där jag har den tillsammans med en svart oversized stickad tröja. Insåg helt plötsligt att jag faktiskt har en sådan tröja. Ännu bättre - en sådan tröja som dessutom har en snygg polokrage. Så nu är den över ett år gamla kjolen också invigd, och ingen är nöjdare än jag. Eller jo, hade jag haft ett par overkneestövlar hade det varit lite lite bättre.  

__________________________________________ Viktoria

1 kommentar:

Unknown sa...

Sjukt snygga skor. VILL HA!