söndag, februari 15, 2015

fem månader av awesomeness.

Vi hade redan konstaterat att vi helt ofrånkomligt var kära i varandra, och satte den där stämpeln. Stämpeln Du Och Jag. Vi. Och helt plötsligt hade det gått fem månader. Det är en känsla av att tiden både gått jättefort och helt galet sakta. Det känns som om det var igår vi träffades. Fjärilarna är fortfarande som galna i min mage och molnen, oh those clouds, som jag fortfarande studsar runt på. Samtidigt känns det som om vi känt varandra i en halv evighet. Som om det alltid varit vi. 

Nu är hans lägenhet uthyrd till någon annan. Ska bara tömma det sista och få ordning. Sambos. Jag gillar känslan av det ordet. Sambos. Bor tillsammans. Du Och Jag. Och allt känns bara så självklart och enkelt. Som om det är precis så här underbart det ska vara. 
__________________________________________ Viktoria

1 kommentar:

Johanna sa...

Men så kul! Grattis! 😚