tisdag, januari 20, 2015

tacksam. lycklig. kär.


Vi åkte till Åre. Dammade av slalomkunskaperna. Blå backar är bra backar, som det gamla indianordspråket lyder. Åt enormt mycket god mat. Drack vin (i alla fall jag, tydligen föredrar mannen öl - konstig människa). Besökte så många ställen vi hann med av allt som rekommenderades. Förutom afterski-haken. Inte vår grej. Vi är som pensionärer på insidan, och sover allra helst långt innan midnatt. Vet inte om jag borde erkänna att vi la oss innan 22.00 varje kväll? Och i alla fall jag somnade innan vi ens hunnit se förtexterna till filmen. 

Otroligt tacksam över den här helgen. Välbehövlig. Underbar. Fantastisk. Och var jag kär innan jag åkte, är det inte i närheten av vad jag var när jag kom hem. Jag förstår faktiskt inte: hur övertygad jag än är, att jag är så kär som man bara kan bli - så vaknar jag ändå upp dagen därpå och ännu lite mer kär. Är det ens möjligt? 


__________________________________________ Viktoria


Inga kommentarer: