söndag, januari 04, 2015

säger som syster: sunday, funday!

Min syster är klok hon. Hon har raderat både Facebook och Instagram från mobil och iPadda. Jag har inte riktigt styrkan, trots att det tar både alldeles för mycket tid och energi. En dag kära syster, ska jag bli lika klok som du. 

Och idag är det, precis som hon skriver på sin blogg; sunday, funday! Mindre roligt är visserligen att mannen åkt till skogs och troligtvis inte är tillbaka förrän på torsdag. Inte alls särskilt roligt. Men söndagen har varit fin. Mysig förmiddag med mannen. Fika och shopping med bästa barndomsvännen och fina K. Vi gick shoebananas och jag kom hem med två par. Ett par varma fodrade vinterskor och ett par kängor på rean från Åhlens, som tjatade om att följa med mig hem. Och vem är jag att säga nej? 

Imorgon är det måndag igen. Fast låtsasmåndag. Trettondagsafton och dag före röd dag igen. Sådana dagar gillar jag. Inte ens det faktum att det är måndag gör mig grinig. Willkommen Montag!  
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: