onsdag, januari 21, 2015

onsdagsfredag. fredagsonsdag?

En sådan där mittiveckanledigdag. I morgon alltså. Innebär att jag i kväll kan sitta uppe sent, äta B&J och vänta in att pojkvännen kommer hem från ett eftermiddagspass i skogen. Och att jag i morgon får stanna kvar i sängen och mysa med honom innan han åker och jobbar igen. Lyxigt värre. 

Men mittiveckanledighet följs nästan alltid av jobbhelg tyvärr. Fast på lördag jobbar jag med älskade Casnygga och dessutom har pengarna börjat rulla in på folks konton lagom till helgen, så det kommer säkert bli en alldeles ypperlig helg. Dessutom rullar vårnyheterna in för fullt också, totalt livsfarligt för en shopaholic som fröken Cederberg. Jag känner mig lika ha-galen som alltid.
Dagens Utefitta och Dagens Shopping. 

I morgon ska jag dessutom till systern. Det ser jag fram emot! Klippa till och snygga till färgen, sedan äta middag med hela stora Cederbergska familjen och dessutom kommer mor och far dit. Känns som om det kan bli bättre sorterns lediga torsdag! 
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: