lördag, januari 03, 2015

lika bra att börja året med penicillin.

Avslutade förra året med bjudning hemma hos och tillsammans med J's vänner. Trevligt - och tacksamt nog mer påklätt än första gången jag träffade dem (lång historia kort, träffade J's vänner första gången under den årliga julfesten, där det finns ett visst fallos/nakentema och ja, det var ett lätt urspårat första möte). Skålade i champagne och checkade ut en timme in på det nya året. 

Har dragits med halsfluss senaste veckan och varken varit pigg eller kry. Fick i alla fall penicillin mot streptokockerna härom dagen och idag är första gången jag känner att det är på väg att bli bra igen. Yey. Jobba med feber och halsfluss är faktiskt ingen höjdare. Ska bara överleva dessa tio dagar på penicillin utan att magen ska crascha helt. Wish me the best of luck. 

Idag kom det in ännu en svartvit kofta på jobbet. Frågan är hur många som är accepterat att äga? Jag tänkte nog påstå att man får äga ungefär hur många svartvita koftor man vill, och inte ha dåligt samvete för det. Avslutade dagen med The Extended Wolff Family: i form av, förutom föräldrar, syskon och syskonbarn (varav ett väldigt nykläckt) ett gäng tremänningar och kusiner. Mycket trevligt med fondue och rödvin. Tacksam för att inte bara ha den bästa mannen, han verkar ha en sjulhelsickes trevlig släkt också!
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: