torsdag, januari 29, 2015

"just because I fit into them, doesn't mean I should wear them"

Känslan när jag härjade i garderoben i morse. Hittade mina älskade jeansshorts. Drog på mig dem, bara för att känna känslan av sommar. Och ångesten kom som en rak höger mitt i plytet. Okej, jag kan inte samla både "jag-är-trött-och-vill-äta-glass-kilon", "nästan-sambo-kilon" och "jag-tycker-snickers-är-en-bra-lunch-kilon". Jag måste lixom välja. Eller bara sluta samla kilon, skulle också kunna fungera. I alla fall om jag tänker ha mina absoluta favoritshorts i sommar, och inte ha trippla volanger som väller över kanten. Muffintop är ju faktiskt inte sådär supercoolt. Passade även på att ta ett gäng bilder i underkläder i spegeln, åh herregud. 

Jepp. Beslutet är taget. Utmanade min allra äldsta vän också. Inte för att hon är jättegammal, utan för att hon varit min vän jättelänge. Hejdå allt svullande flera kvällar i veckan. Hejdå Snickersluncher. Hejdå chips och dipp. Hejdå enorma smågodispåsar. 

Hej sallad. Hej kvarg. Hej frukt. Hej grönsaker. Hej alla möjliga nyttigheter. Hej du tråkiga liv utan sockerchocker, muffinsbak och Ben&Jerrys. Vi ses garanterat igen. 
__________________________________________ Viktoria

1 kommentar:

Caroline sa...

Kämpa kämpa! Jag fattade damma beslut i tisdags när jag fick för mig att kolla min BMI och fick en ögonöppnare.